La dona de Puigdemont, a sou de la Diputació

Francesc Pena, amic de Francesc Homs, fitxa Marcela Topor a La Xarxa
Marcela Topor
Marcela Topor

Marcela Topor, dona de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat contractada per La Xarxa, empresa de la Diputació de Barcelona que produeix productes audiovisuals.

Topor treballava fent entrevistes en anglès a la televisió d’El Punt-Avui fins que l’ERO que va aplicar el grup Hermes que gestiona el diari va provocar l’acomiadament de part de la plantilla de treballadors i el tancament d’instal·lacions cosa que va provocar que la dona de Puigdemont perdés la feina.

Francesc Pena, conseller delegat de La Xarxa i amic íntim de Francesc Homs, exconseller de la Presidència inhabilitat per la consulta del 9-N, ha decidit contractar Marcela Topor perquè faci el seu programa d’entrevistes que serà ofert a les televisions locals adherides a l’ens de la Diputació, per a la seva emissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides