ERC nega l’acord per a la investidura d’Artadi

Des de JxCat s'apunta que la diputada d'aquesta formació seria la substituta de Puigdemont
Título de la imagen
Título de la imagen

Elsa Artadi, mà dreta de Carles Puigdemont, podria ser la candidata proposada per JxCat per substituir a Carles Puigdemont com a candidata a la investidura per a la presidència de la Generalitat.

Així ho ha avançat RAC 1 aquest dijous, emissora de ràdio de la qual en va ser director Eduard Pujol actual portaveu de la formació de Puigdemont.

Des d’ERC s’apunta que el nom d’Artadi no se’ls ha posat sobre la taula de negociacions entre republicans i JxCat per trobar una sortida a la investidura del president de la Generalitat.

Les negociacions busquen trobar una sortida a Carles Puigdemont que es nega a ser relegat a tenir un paper merament simbòlic en la pròxima legislatura.

De fet, des de JxCat es pretén que Puigdemont governi de facte des de Brussel·les mentre que a Catalunya hi hagi un govern que només gestioni les ordres arribades de la capital belga.

Ara caldrà veure si ERC accepta que Carles Puigdemont ostenti una presidència a l’exili i que al Palau de la Generalitat hi hagi un altre president de la mateixa formació de Puigdemont.

S’apunta que els republicans voldrien que aquesta presidència a la plaça de Sant Jaume recaigués en un diputat de la seva formació.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari