Puigdemont s’allunya de la via telemàtica

L'expresident català assegura que treballa per ser present al debat d'investidura
puigdemont campanya jxcat 21-D
puigdemont campanya jxcat 21-D

Carles Puigdemont afirma que està treballant amb l’objectiu d’aconseguir ser present al debat d’investidura al Parlament en el qual espera ser escollit nou president de la Generalitat.

L’expresident diu que cal “restablir la situació democràtica“, i que el primer pas per a aconseguir-ho seria el que ell pugui ser present a la cambra catalana per la investidura. Puigdemont ha afirmat, que les autoritats espanyoles “han de reconèixer les decisions del poble català del 21 de desembre”.

El president cessat ha dit que espera reunir-se aviat amb el president del Parlament, Roger Torrent, per posteriorment “iniciar el diàleg necessari amb les autoritats espanyoles”.

Carles Puigdemont ha afirmat que la independència de Catalunya és “un assumpte que interessa a la majoria de la política europea“. Puigdemont ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa que ha fet a Copenhaguen després de reunir-se amb set diputats independentistes danesos.

Cap membre del govern danès ni cap representant dels partits polítics del Parlament danès, tret dels diputats independentistes de les illes Fèroe i Groenlàndia, han volgut rebre a Puigdemont.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari