Junqueras apunta Rovira com a presidenta

L'exvicepresident diu que ja "va sent hora que en aquest país una dona estigui al capdavant"
marta rovira
marta rovira

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha dirigit aquest dimecres una carta a la militància des de la presó en què apunta a la seva número dos, Marta Rovira, com a possible pròxima presidenta de la Generalitat, admet que el Govern no va calibrar bé la resposta de l’Estat i de la UE al desafiament independentista i crida a “teixir complicitats” amb els comuns de cara al 22-D.

“Ja va sent hora que aquest país tingui una dona al capdavant (…) República té nom de dona”. Així de contundent s’ha mostrat l’exvicepresident de la Generalitat.

Des de la presó, s’ha desfet en elogis cap a ella, a la qual ha qualificat d'”una dona que mai es rendeix, amb una determinació i un convenciment inigualables, sensata i audaç, tossuda i obstinada però també dialogant i pactista”.

A més de demanar als militants d’ERC que “no la deixem sola”, Junqueras no s’oblida de Carles Puigdemont en la seva carta: “Cal dir alt i clar que el nostre candidat també és el president legítim, Carles Puigdemont”.

Junqueras també crida a “teixir complicitats” amb els comuns de cara l’endemà dels comicis del 21-D, encara que no desaprofita l’ocasió per tornar a carregar contra el partit d’Ada Colau i Xavier Domènech al qualificar la seva actitud equiparant el 155 amb la DUI de “dolorosa i incomprensible”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides