Amb qui s’ha empipat la Fundació Canadà?

Stéphane Dion
Stéphane Dion

Amb el portal Las voces del pueblo. Aquest portal va publicar una informació basada en les declaracions fetes el 2014 a Barcelona pel polític canadenc Stéphane Dion, redactor de la Llei de Claredat que ha de regir un possible referèndum d’autodeterminació de la província del Quebec.

La Fundació Canadà ha emès un comunicat on denuncia que algunes de les declaracions fetes per Dion ara fa més de tres anys en la seva visita a Catalunya havien estat “deformades i citades fora de context” en la peça publicada per Las voces del pueblo al seu web i els comptes de Twitter i Facebook.

En la nota s’afirma que Stéphane Dion “mai no ha recomanat a ningú que no negociï amb els independentistes i que es prohibeixin els referèndums” com se li atribueix en l’article esmentat. El polític canadenc, que va ser ministre d’Afers Intergovernamentals, replica que sempre ha exposat “de manera rigorosa, la difícil conciliació entre democràcia i secessió, sobretot si, aquesta darrera, s’intenta assolir de manera unilateral i fora del dret”.

La Fundació Canadà ha demanat a Las voces del pueblo que suprimeixi les cites errònies, la qual cosa encara no ha fet. Las voces del pueblo es presenta com “un portal digital que té com a àmbit informatiu els esdeveniments polítics importants en defensa de la unitat d’Espanya”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides