Vila diu que la situació a Catalunya és “terrible”

L'exconseller creu que Puigdemot hagués pogut evitar-ho convocant eleccions en lloc de la DUI
Título de la imagen
Título de la imagen

L’exconseller Santi Vila ha valorat la situació actual de Catalunya com a “terrible” i ha considerat que es podria haver evitat si el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagués convocat eleccions en comptes de declarar la independència.

Aquestes declaracions han estat respostes pel portaveu de Ciutadans al Congrés espanyol, Juan Carlos Girauta, que li ha recordat que ell també va ser part del Govern de la Generalitat fins a gairebé el darrer moment.

“Si has estat capaç de participat en allò i saltar l’últim dia, admiro la teva habilitat i entenc que, per a tu, tot era un bluf”, li ha dit Girauta.

L’intercanvi dialèctic entre tots dos ha tingut lloc al col·loqui ‘Diálogos sobre Cataluña’, organitzat pel Club Siglo XX a Madrid, on també han participat la diputada del PSOE Meritxell Batet, l’exministre del Partit Popular Josep Piqué i el catedràtic de dret constitucional Francesc de Carreras.

Durant el debat, Santi Vila ha dit que “ningú es pot sentir orgullós” de la darrera legislatura i, en al·lusió a la CUP, ha afirmat que el mandat ha estat “distorsionat per plantejaments de l’extrema esquerra”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.