Pablo Iglesias, escridassat a l’estació de Sants

Els manifestants per la unitat d'Espanya han mostrat el seu rebuig contra el líder de Podemos
Pablo Iglesias en un acte a Barcelona.
Pablo Iglesias en un acte a Barcelona.

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha estat escridassat aquest diumenge per un grup de persones amb banderes d’Espanya i de Catalunya quan es disposava a agafar un tren de tornada a Madrid a l’estació de Sants, a on arribaven persones per participar en la manifestació a favor de la unitat d’Espanya d’aquest diumenge.

Diverses desenes de persones, en trobar-se’l a l’estació, han començat a xiular i a cridar ‘fora’ mentre Iglesias, que va participar aquest dissabte en un programa de TV3, passava el control de seguretat de l’estació de tren.

El polític ha restat importància al fet en el seu compte de Twitter, on ha assegurat que “qualsevol polític ha d’assumir que l’escridassin”. “Avui m’ha tocat a mi. Mentre no hi hagi violència, cap queixa”, ha escrit a la xarxa social.

Podem ha donat suport explícit, en canvi, a les protestes que es van realitzar el dissabte en diferents ciutats espanyoles, amb persones vestides de blanc, per reclamar que les administracions central i autonòmica dialoguin.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari