Catalana Occident també es planteja traslladar la seva seu

El grup activa un pla per esquivar la crisi a Catalunya i preservar els interessos dels clients
Título de la imagen
Título de la imagen

El grup Catalana Occident ha enviat avui un comunicat intern en què afirma estar disposat a prendre les mesures necessàries per defensar els interessos de tots els seus clients, treballadors, mediadors i accionistes.

En concret, l’asseguradora ha assenyalat que, “en funció de com es desenvolupin els fets”, prendrà “de manera àgil” les decisions “que siguin oportunes”, manifestació que obre la porta a un trasllat de seu, ubicada a Sant Cugat del Vallès, i que arriba just després de conèixer-se la notícia que el banc de Sabadell ha aprovat avui mateix el trasllat del seu quarter general a Alacant.

Catalana Occident, que té presència a 50 països, ha assenyalat que estaran “molt atents” als esdeveniments que es produeixin i que “han de vetllar sempre perquè els productes i serveis no es vegin en cap cas afectats per la conjuntura política i social”, atès que la seva “prioritat” és garantir el compliment de les seves “condicions contractuals amb els clients”.

El grup assegurador va augmentar un 9,4% el seu resultat consolidat en el primer semestre de l’any, fins a arribar als 190.200.000 d’euros, i compta amb una xarxa de 1.600 oficines i prop de 19.000 mediadors (corredors d’assegurances).

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari