La contracampanya encoberta que fan PP, PSOE i Cs

CONSTITUCIONALISTES: El referèndum
Título de la imagen
Título de la imagen

Els partits independentistes van engegar la seva campanya pel Sí al referèndum convocat pel Govern per a l’1 d’octubre amb tota la pompa. Un gran acte a Tarragona va donar el tret de sortida i, des d’aleshores, PDeCAT, ERC, la CUP, i les entitats ANC i Òmnium s’han passat dia sí i dia també fent la seva campanya pel Sí. El problema anunciat d’aquesta pretesa campanya era que, com que els partits contraris a la independència no reconeixen el referèndum, els del No no participarien de la pròpia campanya, restant així credibilitat a la qüestió.

Però la tele mana i els diaris encara també una mica. I com que els sobiranistes tenen actes a diari i, per tant, missatge polític que acaba sortint als mitjans, els partits del No s’han vist obligats a disfressar d’actes diferents la seva part de la campanya. Així, hem vist desfilar per Catalunya a Mariano Rajoy, Albert Rivera o Pedro Sánchez en actes que, a priori, no eren de campanya però on només s’acabava parlant del referèndum. I la resta de dies, els líders catalans han hagut de convocar la premsa en mini actes a agrupacions, en cantonades de pobles o en situacions absurdes només per contrarestar el efecte de la campanya del Sí.

En definitiva, els més contraris a la campanya s’han dedicat a fer la seva de manera encoberta. Són les coses de la política mediàtica. Dependre tant dels mitjans i del missatge que s’envia a través seu, acaba passant factura. I com!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides