Reapareix en un domini .eu el web de l’ANC

Al portal .cat de la plataforma independentista, bloquejat, apareix una notificació signada per la Guàrdia Civil
WEB ANC
WEB ANC

La pàgina web de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha estat desactivada i bloquejada, suposadament, per la Guàrdia Civil. En un missatge que es pot veure en la portada, es llegeix que la web ha estat posada a disposició de l’autoritat judicial. Posteriorment, el lloc web ha reaparegut en un domini .eu.

L’ANC afirma no haver rebut cap avís ni requeriment per part de la Guàrdia Civil o dels jutges sobre el tancament del seu web. Tampoc cap font oficial ha confirmat que tal tancament hagi estat executat per ordre judicial o per tècnics de l’institut armat.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va instar, el passat 23 de setembre, a suspendre qualsevol web que incités al vot en l’1 d’octubre que estigués “en qualsevol compte o xarxa social oficial de qualsevol dels membres del Govern de la Generalitat”.

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, assegurava aquest dilluns a la nit, al canal 324, que la web ha estat “interceptada” i que treballaven per tenir nous accessos.

Sánchez va dir que “fa poca estona sembla que la Guàrdia Civil ha interceptat la pàgina web de l’Assemblea i en aquest moment des de determinats servidors no es pot accedir al web”.

Des de la seva pàgina web, l’ANC cridava a votar l’1-O i es facilitava informació sobre els passos per fer-ho.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.