Quina empresa aprofita el referèndum per fer negoci?

parlem logo
parlem logo

La incertesa que ha creat el referèndum de l’1-O ja té un impacte negatiu sobre l’economia catalana, segons alerten els analistes i els fons d’inversió. Però en aquest marasme hi ha una empresa que mira d’aprofitar l’onada independentista per fer créixer el seu negoci.

Es tracta de la companyia de telefonia Parlem, fundada l’any 2014 per Ernest Pérez-Mas i que té entre els seus principals accionistes la família Font (supermercats Bonpreu) i la societat pública Avançsa, que s’hi ha incorporat recentment amb un préstec participatiu d’1 milió d’euros. A través de la seva plataforma de Twitter, Parlem mostra el seu suport incondicional a l’1-O i, amb aquest ganxo, intenta captar nous clients.

Arran de la manifestació de protesta per l’operació policial Anubis, des de Parlem van piular: “Davant els esdeveniments, us regalem 1GB per transmetre al món el que passa a casa nostra. Aviat en rebreu notificació #AvuiGuanyarem. També va intentar treure rendiment de les ordres judicials de tancar l’accés a les pàgines web de la Generalitat que informen sobre el referèndum: “Als estats que tallen la lliure informació a la gent es connecten a internet per VPN i llestos: Corea del Nord, Iran, la Xina i…”. I va treure pit: “Els clients de @parlem_telecom son lliures per accedir a qualsevol web des d’internet fix i wifi de Parlem”.

Però Parlem té un problema: no té xarxa pròpia i l’ha de llogar a altres operadores de telefonia. Per això, va haver de reconèixer que no podia mantenir la seva promesa: “Orange ens acaba de donar carbasses i ens ha posat vermells: ha tallat la nostra connexió a la web del @govern per ordre de l’Estat”.

De tota manera, sembla que aquest compromís independentista de l’empresa de telefonia li ha reportat, en els últims dies, un increment del seu nombre d’abonats, com recullen tuits com aquest: “M’acabo de fer de @parlem_telecom!!! Mai havia canviat de companyia en 23 anys (d’Airtel q va ser @vodafone_es) Però no accepto #Censura”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.