La Guàrdia Civil troba les notificacions de les meses a Terrassa

L'escomesa contra l'1-O arriba a les seus d'Unipost
unipost hospitalet
unipost hospitalet

Agents de la Guàrdia Civil ha localitzat a la seu que l’empresa Unipost té a Terrassa les notificacions que la Generalitat de Catalunya volia fer arribar als membres de les meses del referèndum de l’1 d’octubre. També han trobat abundant documentació sobre el cens, publica La Vanguardia.

Unipost, de la família Raventós (la de Codorniú), es va encarregar d’enviar la propaganda i les notificacions de les meses de la consulta del 9 de novembre del 2014. Es tracta de l’empresa privada que millor pot assumir la distribució dels enviaments necessaris per a una votació. Correus, la seva competidora, va comunicar als seus treballadors que s’havien d’abstenir de tramitar enviaments relacionats amb l’1-O, un referèndum la convocatòria i la llei del qual va suspendre cautelarment el Tribunal Constitucional.

A primera hora del matí, la Guàrdia Civil ha iniciat escorcolls també a les dependències d’Unipost a l‘Hospitalet de Llobregat. Aquesta empresa, després de tres anys en pèrdues, va suspendre pagaments i va anar a concurs voluntari de creditors amb un deute d’uns 50 milions d’euros el passat mes de juliol.

Un grup d’independentistes s’ha concentrat davant la seu d’Unipost a Terrassa i ha protestat contra l’actuació de la Guàrdia Civil.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides