El DOGC publica la suspensió de la llei del referèndum

Ha trigat 11 dies des que el Constitucional es va pronunciar
turull portaveu
turull portaveu

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’aquest dilluns, 18 de setembre, publica la suspensió de la llei del referèndum, que va decidir el Tribunal Constitucional (TC) el passat dia 7, arran de l’admissió a tràmit del recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Govern espanyol.

El conseller i portaveu del govern català, Jordi Turull, que va dir que l’executiu de Carles Puigdemont no obeirà la suspensió dictada pel TC, va assegurar dimarts passat que ignorava el motiu pel qual la suspensió de la llei del referèndum encara no s’havia publicat al Diari Oficial de la Generalitat.

Així mateix, el DOGC d’aquest dilluns conté la notificació que van rebre els membres del govern de la Generalitat, de la Mesa del Parlament i de la Sindicatura Electoral creada per l’1-O, i els lletrats de la cambra catalana. A més, inclou les impugnacions de la designació dels membres de la Sindicatura Electoral de l’1-O, de les normes complementàries del referèndum i del decret de convocatòria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides