Comença la campanya de la desobediència

Puigdemont i Junqueras inicien conjuntament la campanya unitària pel 'Sí' a Tarragona
puigdemont parlament junq
puigdemont parlament junq

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, visitaran Tarragona aquest dijous, 14 de setembre, per encapçalar l’acte d’obertura de la campanya del ‘Sí’. L’esdeveniment tindrà lloc a les vuit del vespre a la Tarraco Arena Plaça (TAP), i congregarà els principals dirigents sobiranistes del país.

L’acte marcarà l’inici de diversas accions fins a l’1 d’octubre, data prevista per a la consulta sobiranista. Per tant, serà la primera mostra de desobediència publica des de la suspensió del referèndum per part del Tribunal Constitucional(TC).

L’esdeveniment d’aquest dijous a Tarragona és un dels tres actes que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i els partits sobiranistes -PDECat, ERC, CUP, Demòcrates de Catalunya i MES- han convocat de forma conjunta. Els altres dos actes tindran lloc a Sabadell, el 22 de setembre, i a Barcelona, el 29 de setembre, dos dies abans de la consulta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides