Les JERC tornen a ‘sucar’ dels ajuts del Diplocat

      
Título de la imagen
Título de la imagen

Les joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) han tornat a ser beneficiades pel Patronat Catalunya Món-Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-Diplocat) en la quarta convocatòria d’ajuts “per a la projecció internacional de les organitzacions civils catalanes“. I continua sent, com en edicions anteriors, l’única entitat juvenil vinculada a un partit polític que obté aquest tipus d’ajut. La resolució definitiva d’aquesta convocatòria es va fer pública el passat 30 de juny.

Concretament, les JERC ingressaran 2.770,35 euros per organitzar unaTrobada internacional juvenil per la revolució democràtica“. L’edició de l’any passat d’aquesta trobada internacional subvencionada pel Diplocat es va celebrar a Perpinyà el 8 de novembre i hi van participar, entre d’altres, Liz Castro, de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’eurodiputat d’ERC Josep Maria Terricabras (foto) i la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta.

El Diplocat és una entitat que es defineix com de caràcter públic-privat, tot i que està estretament vinculada al departament d’Afers Estrangers, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, dirigit per Raül Romeva, que va encapçalar la candidatura de Barcelona de Junts pel Sí en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya com a independent a proposta d’ERC.

Menys sort que les JERC han tingut entitats com l’Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós, Dones Juristes, Naturalistes de Girona o Obertament-Associació Catalana per la Lluita Contra l’Estigma en Salut Mental, a les quals se’ls va negar l’ajut que van demanar al Diplocat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides