JxSí no admet matisos ni vetos de ningú

REACCIONS: TC i Consell de Garanties
Título de la imagen
Título de la imagen

Les reaccions dels partits quan s’emeten dictàmens que no els hi va bé, acostumen a intentar minimitzar els efectes i treure importància a les parts més polèmiques. Però a JxSí aquesta manera de fer habitual, se’ls està anant de les mans. En només una setmana, el Tribunal Constitucional tombava la part del pressupost que justificava el referèndum i el Consell de Garanties Estatutàries avisava de la inconstitucionalitat de la reforma del reglament del Parlament que impulsen els independentistes. Però, en un exercici més propi del cinisme còmic que de la política, JxSí va voler dir que el TC no anul·lava les partides i que el Consell de Garanties avalava la seva reforma parlamentària. O es pensen que la gent no sap llegir, o tenen assumit que diguin el que diguin ja no poden perdre més credibilitat a l’hora d’analitzar dictàmens i sentències.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides