Conesa diu que Baiget “té tot el suport del PDECat”

L'alcaldessa de Sant Cugat tampoc s'alinea amb la decisió de Puigdemont de destituir-lo per dubtar que el referèndum es pugui votar
conesa faristol
conesa faristol

Seguint la línia de Francesc Homs, Joana Ortega i Carles Campuzano, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona, Carme Conesa, pes pesant del PDECat, també s’ha mostrat contrària a la destitució del conseller Jordi Baiget en declaracions a Tot Sant Cugat.

El president Carles Puigdemont en va prescindir al·legant manca de confiança perquè havia manifestat dubtes sobre la celebració del referèndum, però Conesa troba que “el conseller Baiget no expressa res que no s’hagin plantejat moltes persones i, per tant, em sembla que podia haver-hi continuat al Govern i, de fet, té tot el suport del PDECat; és un conseller que ha exercit molt bé la seva tasca”. “Ara bé -continua-, si el president ha considerat cessar-lo, deu tenir els seus motius”.

“Estem en una situació d’altíssima complexitat i és absolutament legítim que hi hagi gent que es plantegi dubtes en relació a tot aquest procés perquè crec que no seríem responsables si no avaluéssim els pros i els contres“, diu Conesa, que exculpa Baiget per les seves declaracions a El Punt Avui.

“El conseller Baiget és una persona absolutament pragmàtica que en una entrevista d’un caire molt personal aborda una sèrie de qüestions que qualsevol persona s’ha de poder plantejar; som responsables polítics que entenem la magnitud del que estem duent a terme”, considera la presidenta de la Diputació de Barcelona.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari