Miquel Lupiáñez demana perdó

L'alcalde de Blanes diu que es van tergiversar les seves paraules per fer-li mal
Miquel Lupiáñez
Miquel Lupiáñez

L’alcalde socialista de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha demanat perdó en el ple municipal per les seves declaracions, en les que assegurava que a Catalunya hi ha valors que es viuen de diferent manera respecte a la resta d’Espanya com “igual passa a Dinamarca respecte al Magreb”.

Miquel Lupiáñez, en declaracions a Onda Cero, va afirmar que a Catalunya la societat “es mou més per esperits de construcció, d’avançar, d’esforç, de responsabilitat, de compromís”, i va afegir que participaria en el referèndum independentista de l’1 d’octubre, tot i que votaria no.

Aquest dijous, Lupiáñez en el ple de l’Ajuntament de Blanes ha llegit una declaració en la qual ha afirmat que “crec que, qui ha fet interpretacions parcials o ha tergiversat el que he dit, ho ha fet mogut per interessos polítics. Amb l’objectiu de faltar a la veritat, fer mal i, sobretot, crear polèmica”.

Lupiáñez ha afirmat que “vull demanar disculpes a qualsevol persona que s’hagi pogut sentir ofesa per la comparació que vaig fer“, afegint que “ha estat un error, no vaig estar gens encertat intentant explicar les meves opinions. Però reitero que no estava en el meu ànim ofendre a ningú”.

En castellà, l’alcalde de Blanes ha afirmat que “i sí, sóc andalús de naixement i català d’adopció. Per això precisament, sóc el primer que entenc que les meves paraules han pogut ofendre i això, … és el que més lamento!”.

Miquel Lupiáñez ha donat per tancada, amb aquesta declaració, la polèmica per les paraules que va fer anteriorment.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari