Hisenda denuncia Cristiano Ronaldo per un frau de 15 ME

El Suprem ha ratificat la condemna a Messi per haver defraudat 4,1 milions
cristiano ronaldo 2016-2017 cr7
cristiano ronaldo 2016-2017 cr7

L’Agència Tributària ha informat la Fiscalia de Delictes Econòmics madrilenya d’un frau del jugador del Real Madrid Cristiano Ronaldo de  gairebé 15 milions d’euros (i no 8, com s’havia informat inicialment) comès entre el 2011 i el 2014. El futbolista portuguès va regularitzar la seva situació i va lliurar la documentació que li va demanar Hisenda, i ara depèn de la Fiscalia decidir si denuncia el cas als jutjats, ha explicat la Cadena SER. 

L’Agència Tributària veu incorrecta la regularització de Cristiano Ronaldo perquè va totalitzar 5,6 milions i no la quantitat que ha determinat la investigació. El davanter del Real Madrid va moure els diners que tenia al paradís fiscal de les Illes Verges quan va començar a sonar aquest cas de presumpte frau, i va endegar aleshores la regularització, ha explicat la SER.

La mateixa informació revela discrepàncies entre els inspectors. Alguns assenyalen que hauria d’haver fet declaracions complementàries de cadascun dels exercicis que es troben sota la lupa, mentre que uns altres troben que el cas s’hauria de resoldre per la via administrativa i no per la via penal. Aquests darrers argumenten que va pagar de més en la seva regularització perquè hi va incloure dos exercicis fiscals prescrits (2009 i 2010), i no aprecien intenció d’ocultar per part de Cristiano Ronaldo.

Es preveu una decisió sobre aquest afer abans del 30 de juny, quan prescriu la suposada irregularitat de l’exercici del 2011. La Cadena COPE ha avançat que serà admesa a tràmit la denúncia abans del termini per evitar la prescripció. Segons càlculs referits per La Vanguardia quan es va estimar el frau en 8 milions, Cristiano Ronaldo pot haver d’afrontar el pagament d’almenys 23 milions d’euros, incloent-hi eventuals multes, si el condemnen.

Messi, 4,1 milions
La denúncia d’Hisenda contra Cristiano Ronaldo per part de la Fiscalia, centrada en la no tributació d’ingressos obtinguts amb els seus drets d’imatge, es coneix coincidint amb la confirmació per part del Tribunal Suprem de la condemna de 21 mesos de presó al jugador del FC Barcelona Leo Messi per un frau en les declaracions del 2007 al 2009 xifrat en 4,1 milions, import que haurà de pagar juntament amb una multa de 2 milions. En el cas de Messi, s’ha considerat provat un intent d’ocultar els seus guanys al fisc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides