Catalunya en Comú, el nom del nou partit dels comuns

L'opció guanyadora ha estat elegida amb un 53,5% dels vots
Título de la imagen
Título de la imagen

El nou partit dels comuns que lideren Xavier Domènech i Ada Colau ja té nom. El 53,57% dels militants han elegit el nom de Catalunya en Comú, davant del 46,43% que volien el nom d’En Comú Podem. Un total de 3.467 persones han participat en la votació a través del portal unpaisencomu.cat, una xifra que des del partit consideren “una fita per a una força que només té dos mesos de vida”.

La coordinadora de comunicació de la formació, Elisenda Alamany, ha defensat la proposta guanyadora: “ens representa bé perquè és un nom que conté ‘Catalunya’, el nom del país que volem guanyar“. Alamany, juntament amb el coordinador d’Organització del nou partit, Xavier Matilla, han assegurat que aquest nom fa més evident que cap altre que la nova formació és “hereva” de la marca “guanyadora” de Barcelona en Comú.

Segons els coordinadors el nom és “inclusiu“, ja que “apel·la a un espai nou que funcioni més enllà de la coalició” i representa una marca de “govern de canvi“. A més, el nom és “declinable” quan es construeixin candidatures a escala local, perquè pot incorporar el nom de cada població, unifica marques i és el resultat d’un “procés de participació” bastit a partir de la denominació “Un país en comú”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari