La CUP porta al Parlament l’acusació contra CDC pel cas Palau

Els cupaires volen incloure la lluita contra la corrupció com a "primer punt de l'ordre del dia"
Título de la imagen
Título de la imagen

La CUP vol que aquest dimecres al matí el ple del Parlament debati, abans de la sessió de control al Govern, una proposta de resolució per reclamar a l’executiu que es personi i acusi CDC pel ‘cas Palau’.

Els cupaires han demanat aquest dimarts a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que convoqui la Mesa de la Cambra i a la Junta de Portaveus per incloure la lluita contra la corrupció com a “primer punt de l’ordre del dia“. El diputat de la CUP Benet Salellas, ha defensat aquesta proposta, i ha assegurat que “no empararem cap conducta de corrupció ni d’encobriment“.

Salellas ha explicat que “no hi ha majoria que avali la vergonya del paper de la Generalitat emparant la corrupció de CDC. Ni el Govern ni JxSí tenen majoria per a això“. “Sabíem que ERC deia que tenia una posició molt bel·ligerant contra això i una vegada més ha guanyat la vergonya de qui encobreix la corrupció de CDC, PDeCAT, de l”omertá’ o de la mare superiora”, ha afirmat el diputat cupaire, en referència a Marta Ferrusola.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.