Quin favor ha tornat Vicent Sanchis a Mediapro?

vicent sanchis
vicent sanchis

Vicent Sanchis va ser director de Barça TV els anys 2009-2010, quan Jaume Roures (Mediapro) “regnava” al Camp Nou, gràcies a la seva fructífera amistat amb l’aleshores president Joan Laporta. Aquesta connexió s’ha mantingut al llarg del temps i ara, quan Vicent Sanchis ha estat nomenat nou director de TV3, ha arribat l’hora de tornar els favors.

De moment, segons ha transcendit, Vicent Sanchis ja ha encarregat a Mediapro la producció del programa de tarda de TV3, que s’emetrà a partir del pròxim mes de setembre, en substitució de l’actual Divendres. No se sap l’import d’aquest contracte, però de ben segur que suposarà una bona mossegada a les delmades arques de la televisió pública catalana.

En aquesta fase final del “procés”, Jaume Roures està disposat a posar tota la carn a la graella i multiplica els seus gestos de complicitat amb Junts x Sí i el govern de la Generalitat. Durant el passat viatge del vicepresident Oriol Junqueras als Estats Units, Roures va posar a disposició de la comitiva oficial les dependències de la seva filial Imagina US a Miami –que van ser escorcollades per l’FBI l’any 2015 per l’escàndol de corrupció a la FIFA- i li va muntar la presentació a Nova York de la pel·lícula The rose of fire de Mediapro… tot i que és de l’any 2014!

Extreballador de TV3, Jaume Roures torna a entrar per la porta gran dels estudis de Sant Joan Despí gràcies al seu amic i protegit Vicent Sanchis. Però si hi ha una màxima que defineix el copropietari de Mediapro és “tot per la pela“. Això explica que també s’encarregui de la gestió del canal de televisió del Real Madrid (!) o que produís pel Canal Isabel II –actualment en l’ull de l’huracà per l’últim cas de corrupció del PP- dues grans exposicions sobre el pilot Fernando Alonso i la devastació de Pompeia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides