El referèndum tapa la pobresa

GOVERN: Agenda dels consellers
Título de la imagen
Título de la imagen

El Govern de la Generalitat s’esforça en demostrar, dia sí i dia també, que té un compromís ferm amb la celebració del seu referèndum. Tant és així que ha hagut de muntar una mena de ‘performance’ política institucional per obligar a tots els consellers i alts càrrecs de l’executiu un document de reafirmació. Que aquest acte se celebrés poc abans del dia de Sant Jordi tenia el seu sentit. La recollida de signatures del Pacte Nacional pel Referèndum i l’aire de jornada reivindicativa que s’apropava feia d’aquella setmana l’escenari perfecte.

Però el divendres que es va celebrar l’acte de reafirmació, el Govern va decidir reunir també la Taula de seguiment dels acords presos al ple de la pobresa. Entitats, partits i tercer sector es reunien en el mateix Palau de la Generalitat per analitzar els compliments i, sobretot, els incompliments dels pactes assolits. Però no sembla baladí l’elecció del dia. Perquè, qui es creu que les qeixes de les entitats i l’oposició tindrien espai als mitjans el mateix dia que el Govern fa la ‘performance’ del referèndum? Ningú. El Govern sabia que, un cop més, el procés i el referèndum taparien la pobresa. Flac favor fa a l’empatia amb el procés entre les classes més desafavorides amb gestos com aquest. Però les prioritats són les que són.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides