Pujol va donar un milió de pessetes per fundar l’Aliança Popular

Milián Mestre explica que l'expresident "va pactar amb Fraga en múltiples ocasions i amb el rei abans que fos rei"
Título de la imagen
Título de la imagen

El periodista i exdiputat del PP, Manuel Milián Mestre, ha afirmat aquest divendres en declaracions a Antena 3 que l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, li va donar un milió de pessetes per crear Club Ágora, el club d’opinió d’on va sortir “la cadena de partits que van derivar en la creació del PP”. Mestre ha explicat que “el senyor Pujol em va ajudar a fundar el PP, em va donar un milió de pessetes i sempre li ho agrairé“.

Segons el periodista, Pujol “va pactar amb Fraga en múltiples ocasions i amb el rei abans que fos rei” i ha assegurat que durant 30 anys Pujol “va fer una acció política extraordinària per Catalunya, per la llengua i cultura catalanes, i també per Espanya”. De fet, Mestre ha subratllat que l’expresident tenia “un sentit ampli d’Estat espanyol on cabia una nació anomenada Catalunya i demanava respecte per la seva identitat”.

Al debat també hi ha participat Maria Victòria Álvarez, l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, que ha assegurat que “per molts beneficis polítics aconseguits, que alguns haurà aconseguit, no hi ha excuses al saqueig de Catalunya“. L’exparella de Jordi Pujol Jr. ha afirmat que a l’expresident “Catalunya li importa un rave, li importen els diners dels catalans, dels espanyols i sobretot dels espanyols que vivim a Catalunya, la resta és fals”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides