Neus Munté esmena Marta Rovira

La portaveu etziba a la dirigent d'ERC que dels plans del Govern n'informa el Govern
munte neus gene roda premsa
munte neus gene roda premsa

La secretària general d’ERC Marta Rovira ha quedat desautoritzada per la portaveu del Govern, Neus Munté, després d’haver dit a RAC1 que el Govern de la Generalitat estudia crear una borsa d’aturats que assumeixin tasques durant la celebració del referèndum.

Munté ha reiterat que la proposta referida per Rovira “no forma part d’una decisió del Govern” i que no podia dir res sobre això perquè no li consta que sigui quelcom que estigui analitzant l’Executiu. “Del que fa el Govern de la Generalitat informa el mateix Govern de la Generalitat”, ha explicat en roda de premsa.

D’altra banda, no ha confirmat ni negat el contingut de la notícia de portada de l’Ara d’aquest dimarts, segons la qual la compra de les urnes per celebrar el referèndum ha dividit el Govern. Aquesta informació, citant diverses fonts governamentals, assenyala que Vicepresidència ha fet l’encàrrec a Governació, però aquest departament, encapçalat per la consellera Meritxell Borràs, vol que li remeti una petició per escrit.

Munté, a més, ha reiterat el compromís del Govern de Carles Puigdemont amb la celebració del referèndum, però ha evitat oferir cap detall relacionat amb les maniobres que es preveuen emprar per organitzar la votació malgrat l’escomesa del Govern espanyol als tribunals.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari