El ministre Zoido atorga una medalla al Crist de la Bona Mort

El titular d'Interior ha donat la condecoració al mèrit policial al Germà Major de la Congregació de Mena
zoido
zoido

L’actual ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, segueix les passes del seu antecessor, Jorge Fernández Díaz, pel que fa a l’entrega de medalles policial segons eldiario.es.

Si Fernández Díaz va atorgar una condecoració a Nostra Senyora Maria Santíssima de l’Amor, Zoido li ha atorgat la medalla del mèrit policial al màxim responsable de la Congregació de Mena, coneguda com a confraria del Crist de la Bona Mort, patró de la Legió, i que són els protagonistes de la processó dels Dijous Sant a Màlaga.

La Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc no porta aparellada remuneració econòmica, i la Direcció General de la Policia mai informa dels mèrits que reconeix a cada condecorat.

Segons es llegeix a la Llei de 1964 que regula la concessió de medalles en la Policia, un civil podrà rebre tal condecoració si ha protagonitzat “qualsevol fet que evidencia un alt sentit del patriotisme o de la lleialtat amb prestigi per a la Corporació o utilitat per al servei”, si ha sobresortit en la seva ocupació o càrrec i això ha redundat també en benefici de la Policia, o si s’ha distingit “de qualsevol manera no prevista” amb les esmentades conseqüències.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides