Colau tallarà amb les constructores de Glòries

L'Ajuntament negocia la rescissió del contracte amb la UTE i licitarà un altre concurs
tunel glories obras
tunel glories obras

Els sobrecostos i els retards acumulats en les obres dels túnels de la plaça de les Glòries de Barcelona, investigades en el cas del 3%, han convençut l’Ajuntament de Barcelona d’emprendre negociacions per rescindir el contracte amb les constructores i endegar una nova licitació, publica La Vanguardia.

Segons aquesta informació, les constructores que formaven part de la UTE encarregada de les obres s’avenen a deixar estar aquesta infraestructura davant d’un escenari de perjudici econòmic -el consistori rebutja pagar sobrecostos injustificats- i també per la desconfiança del govern municipal que encapçala Ada Colau. Ara bé, la discrepància sobre l’import de la desviació pressupostària augura un pols als tribunals.

Com va avançar EL TRIANGLE el passat 8 de febrer, les estimacions de la despesa per aquestes obres, heretades de les acaballes del mandat de Xavier Trias, s’enfilen fins als 103 milions d’euros. El sobrecost calculat finalment, 36 milions extra, triplica els 12 milions estimats inicialment per l’Ajuntament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides