Conya a la xarxa per un ‘tweet’ de Puigdemont

El president relaciona a Trump amb la 'postveritat' i l'"unionisme" amb la 'preveritat'
twitter puigdemont
twitter puigdemont

Una piulada del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al seu compte particular –@KRLS– ha provocat aquest diumenge tota mena de bromes a la xarxa. La piulada, penjada a les 11:26 hores, diu: “El trumpisme fomenta la postveritat; l’unionisme polític i mediàtic s’hiperventila en la preveritat. La mentida creadora de realitat”.

Immediatament han aparegut comentaris i memes al seu perfil fent burla. Entre ells, un gif animat de l’actor Tom Cruise, en una escena de la pel·lícula Oblivion preguntant-se: “Què?”. @fercruz li demana: “Què fumes?” i @moisesta li respon: “Haixix”. @JavierJulianD insisteix en la mateixa línia: “Deixeu les substàncies dopants”. Més elaborada és la piulada de @dr_osk: “Jefe Puigdemont habla como poseído por los espíritus de la clarividencia tras toma de pócima, Palabra de chamán“. @SrJimvill es limita a dir: “Ja t’entenc”.

No han faltat, però, els defensors del president. Mercè Ricart @61_mer, que es presenta com a membre de l’ANC, ha entès la seva piulada i li segueix l’argumentació: “La història demostrarà que la preveritat va ser una enganyifa i va fer molt mal als ciutadans”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides