El PP, a un pas de perdre la presidència de Múrcia

C's retira el suport als populars després de la imputació del president autonòmic
Título de la imagen
Título de la imagen

Després d’una hora de reunió, Ciutadans (C’s) ha decidit retirar el suport al PP a la Comunitat Autònoma de Múrcia davant la negativa del president autonòmic, Pedro Antonio Sánchez, a abandonar el seu càrrec tot i estar imputat pel ‘cas Auditori’.

Segons la formació taronja, el PP ha trencat el pacte d’investidura.“No podem permetre aquest incompliment, és un president que no compleix. Posem en marxa vies de negociació amb el PSOE, i no descartem cap opció”, afirma el secretari general de C’s a Múrcia, Miguel Sánchez.

El líder de C’s, Albert Rivera, també ha volgut mostrar la seva reacció a través de les xarxes socials, on ha publicat que “la cúpula del PP prefereix protegir al seu imputat i trencar el pacte d’investidura abans que posar a un nou president popular a Múrcia“.

A propòsit d’això, el PP manté el suport a Antonio Sánchez perquè continuï com a president. Els populars consideren que no ha de dimitir, ja que només se li ha obert un judici oral: “el més just per qualsevol persona és respectar els temps de la justícia i esperar que pugui declarar”, ha afirmat la portaveu del PP a Múrcia, Noelia Arroyo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides