CDC renuncia a 36 testimonis del cas Palau

Pere Macias, Felip Puig, Jordi Turull o Brauli Duart, no seran cridats per la defensa dels convergents
Título de la imagen
Título de la imagen

Les defenses de CDC i el seu ex tresorer Daniel Osácar i de l’empresa Ferrovial han renunciat a l’inici del judici del cas Palau al testimoni de 36 persones, entre les quals es trobaven ex consellers com Pere Macias o Felip Puig, l’actual president del grup parlamentari Jordi Turull, així com d’altres dirigents de l’antiga Convergència com Brauli Duart.

Aquest moviment d’última hora pot haver estat provocat per les negociacions de Jordi Montull amb la Fiscalía. Montull podria declarar, durant el judici, que una part dels diners de Ferrovial, i altres empreses, al Palau de la Música eren, en realitat, per Convergència Democràtica i que tant ell com Félix Millet es quedaven un percentatge (l’1,5% del 4%) de les comissiones per l’obra pública.

Montull espera que Fiscalia rebaixi la petició de presó per a la seva filla Gemma, la qual cosa evitaria que hagués de complir la pena en una presó, doncs passaria de 26 anys a dos.

Finalment, avui, 1 de març de 2017, ha començat el judici pel desfalc del Palau de la Música després que el juliol de 2009 els Mossos entrés al Palau de la Música cercant proves del desfalc fet pels seus llavors principals dirigents, encapçalats per Millet i Montull. Les declaracions dels principals encausats seran la setmana vinent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides