Fèlix Millet fa tard al judici del cas Palau

Jordi Montull vol pactar una pena menor per la seva filla a canvi de confessar que van pagar comissions a CDC
Sense títol
Sense títol

El judici sobre el saqueig del Palau de la Música ha començat aquest dimecres, després de gairebé vuit anys del primer escorcoll, amb les mirades sobre els dos principals encausats. L’expresident d’aquesta institució, Fèlix Millet, que ha arribat en cadira de rodes i uns minuts tard, vol que el jutge li permeti comparèixer només quan hagi de declarar i en la darrera sessió, adduint problemes de salut.

Pel que fa a la seva mà dreta, Jordi Montull, ha centrat l’atenció del cas durant les darreres hores amb la seva intenció de pactar una confessió del pagament de comissions a Convergència a canvi d’obtenir una pena rebaixada que permeti a la seva filla Gemma, exresponsable financera del Palau, eludir l’ingrés a la presó.

La primera sessió, marcada per la incertesa sobre la negociació per part de la defensa de Montull, se centrarà en les qüestions prèvies. La Fiscalia demana 27 anys i mig de presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull, 26 anys per a Gemma Montull i 7 anys i mig per a Daniel Osàcar, extresorer de Convergència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides