Neus Munté intenta apagar l’incendi provocat per Meritxell Borràs

La consellera de la Presidència diu que el Govern no demana als ciutadans que vagin a les manifestacions
Meritxell Borràs
Meritxell Borràs

Aquesta vegada, la consellera de la Presidència, Neus Munté, li ha tocat sortir a corregir a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, que va dir a l”Ara’, que veia normal i necessari que els funcionaris catalans demanin festa el 6 de febrer per anar a fer costat a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau que seran jutjats pel 9N.

Aquest dijous al Parlament i responen al grup de Ciutadans, Borràs ha insistit a dir que “sí, ho trobaria bé i fins i tot necessari, i si a vostè l’escandalitza, em sap greu”. La consellera Munté no ha volgut desacreditar directament a la seva col·lega, i ha dit a Catalunya Ràdio que “evidentment, tots els ciutadans i els funcionaris poden decidir el què fan en els seus dies de festa”. Però ha afegit que “el Govern no demana a la ciutadania que vagi a una manifestació, són les entitats sobiranistes”, i que “tothom és lliure de participar-hi”.

Munté ha recordat que des de Ciutadans s’ha demanat recentment al president Rajoy que envií una carta a tots els funcionaris demanant-los que impedeixin el referèndum. La consellera de la Presidència ha volgut llençar pilotes fora quan ha dit que “el focus cal situar-lo en un fet extraordinari i greu”, referint-se al judici del 6F.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides