L’Eurocambra deixa en evidència Tremosa

L'acte de Puigdemont coincideix amb una recepció oficial que va cursar les invitacions al desembre
buch tremosa
buch tremosa

L’eurodiputat del PDEcat Ramon Tremosa s’ha passat de frenada quan ha afirmat que el PP havia contraprogramat la conferència sobre l’hipotètic referèndum català, que el president Carles Puigdemont ofereix aquest dimarts a Brussel·les.

Segons li ha explicat via Twitter el portaveu del Parlament Europeu Jaume Duch, l’acte que coincideix amb la presentació de Puigdemont és la recepció d’any nou al cos diplomàtic, les invitacions del qual s’havien cursat al desembre.

Quan Amadeu Altafaj, que representa la Generalitat davant la Unió Europea, ha intervingut en la conversa per dir que no hi ha problema perquè les ambaixades “tenen prou personal per cobrir ambdós actes”, Duch ha replicat: “Raó de més per no manipular la realitat. No és bona tarja de presentació i no cal”.

Tremosa havia publicat a Twitter que “el PP contraprograma per evitar el ple a la sala gran del Parlament Europeu” i que “han de treure el Sant Cristo gros” –Antonio Tajani, nou president de l’Eurocambra-, quelcom que també havia dit en declaracions al TN Vespre, afirmant que la suposada reacció demostrava preocupació en “altes instàncies”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides