Hasél declara a l’Audiència Nacional per una cançó antimonàrquica

A 'Juan Carlos el Bobón" diu que el rei emèrit és "un borratxo" i dilapida els diners en farres
juan carlos el bobon
juan carlos el bobon

El raper lleidatà Pablo Hasél compareix novament a l’Audiència Nacional aquest dilluns, ara per declarar sobre la lletra d’una de les seves cançons, particularment punyent contra la Corona.

A Juan Carlos el Bobón, Hasél diu que els membres de la monarquia tenen “els anys comptats perquè s’acosta la república popular” i diu de l’anterior cap d’Estat, el rei emèrit Joan Carles I, que és “un borratxo” i que “dilapida els diners en farres”. A més, expressa que la revolució “prendrà el teu palau” i que “no hi haurà guàrdia reial que eviti que els republicans jutgem a Felip”.

Hasél, que es refereix al tribunal on compareix avui com l'”Audiencia Nazi-onal”, ja hi va declarar anteriorment per diversos missatges a Twitter contra la corona. Així mateix, el raper va ser condemnat per enaltiment de terrorisme per unes cançons pujades a YouTube amb al·lusions sobre violència contra del PP, l’exministre José Bono, l’exlehendakari Patxi López, els jutges i el comunicador Federico Jiménez Losantos.

Condemna al líder de Def con Dos
La setmana passada, el líder del grup de Def con Dos, César Strawberry, va ser condemnat pel Tribunal Suprem a any de presó per un delicte d’enaltiment del terrorisme o humiliació de víctimes del terrorisme per sis missatges difosos a Twitter entre el 2013 i el 2014, amb referències a Joan Carles I i a les víctimes d’ETA José Antonio Ortega Lara i Eduardo Madina. Aquest tribunal va anul·lar l’absolució dictada per l’Audiència Nacional argumentant que Strawberry havia fet befa i alimentava “el discurs de l’odi i legitimava el terrorisme”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides