Declaració clau sobre Oleguer Pujol

L'exresponsable immobiliari del Santander compareix a l'Audiència Nacional
Título de la imagen
Título de la imagen

L’exdirector de l’àrea immobiliària del Santander Serafín Méndez compareix aquest divendres com a testimoni del cas Pujol per declarar sobre l’operació de compravenda de més d’un miler de sucursals d’aquesta entitat bancària, en la qual va participar, suposadament com a intermediari, Oleguer Pujol.

Segons el contingut de l’acte revelat per Vozpópuli, l’instructor del cas, José de la Mata, destaca que les compareixences d’aquest divendres -també declara una empresària vinculada a Drago Capital- són importants perquè poden aclarir els fets que s’investiguen i determinar la responsabilitat dels investigats.

En declaracions a El Mundo, el passat 8 de gener, Méndez deia que “conec la reputació d’Oleguer Pujol i jo mai hauria venut les oficines a fons si ell hi participava. La venda es va fer a més en un període de temps molt curt després de la meva marxa i jo no la vaig deixar preparada. És com si estiguessin esperant que jo marxés“. Aquest banquer jubilat, a més, declarava aleshores que no l’havien trucat de l’Audiència Nacional, però que “estic disposat a declarar al jutge tot el que em pregunti, encara que potser no agradi a alguns al banc. No tinc res a amagar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides