En quins negocis està ficat Jordi Pujol Júnior?

Título de la imagen

La policia no deixa de seguir les activitats del “dinamitzador de negocis” Jordi Pujol Jr. ni a sol ni a ombra. Segons explica OK Diario, una nota informativa de la Policia Nacional elaborada recentment vincula el fill primogènit de l’expresident de la Generalitat amb una important trama de rentat diner negre, que hauria mogut uns 30 milions d’euros a través del circuit de curses automobilístiques Monte Blanco, ubicat al municipi de La Palma del Condado (Huelva).

Segons aquesta nota informativa, en aquest circuit s’hi hauria detectat la presència d’una quinzena d’imponents cotxes de luxe (Ferraris, McLaren, Lexus, Porsche…) que participarien en curses privades nocturnes reservades a potentats d’arreu del món. En aquesta trama de blanqueig de diners, el Júnior estaria col·laborant amb un empresari xinès, suposadament anomenat Tian Wei. Per moure aquestes muntanyes de diners s’estarien utilitzant, segons la policia, societats radicades a diversos paradisos fiscals (Liechtenstein, Luxemburg, Malta…) i els bancs ABN Amro, ICBC, Barclays i Andbank.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari