Amb quin empresari català té problemes Florentino Pérez?

florentino
florentino

El futbol, més enllà de la passió dels seguidors pels colors del seu equip, és un negoci de taurons sense escrúpols. Una prova d’aquesta melée on tot s’hi val és l’aliança empresarial que han segellat Florentino Pérez, el totpoderós president del Real Madrid, i Jaume Roures (Mediapro), culé de tota la vida i gran valedor, fins a la seva mort, de Johan Cruyff i del cruyffisme.

Després de la lluna de mel, plena de tota mena d’excessos, que va mantenir Jaume Roures amb el president Joan Laporta, el seu successor, Sandro Rosell, va decidir tallar els onerosos vincles entre el Barça i Mediapro. La vida dóna molts tombs i heus aquí que el culé Jaume Roures és, en l’actualitat, l’encarregat de gestionar, a través de la seva empresa Royal Media, el canal de TDT que el govern de Mariano Rajoy va donar al Real Madrid.

Però la relació contractual entre Mediapro i el club blanc sembla que passa per una situació crítica, segons explica el diari digital Vozpópuli. Florentino Pérez ha invertit 30 milions d’euros en la posada en marxa canal del Real Madrid, però els resultats d’audiència són patètics. Per postres, Mediapro hauria engreixat les seves factures a través d’una societat externa, Unidad de Producción, fet que ha emprenyat l’intocable president.

El contracte entre el Real Madrid i Mediapro té encara una durada de dos anys i mig, però en el nucli periodístic més arrauxat que envolta Florentino Pérez s’ha engegat una dura campanya contra l’empresa de Jaume Rouresi els seus homes de confiança a Royal Media. Acostumat a moure’s com un peix en les tèrboles aigües de l’entorn blaugrana, ara Jaume Roures pateix les sagnants mossegades de l’entorn madridista.

La diàspora laportista té aquestes coses: Pep Guardiola i Txiki Begiristain a Manchester, Xavier Sala-i-Martín a Nova York… i Jaume Roures a Madrid, a llustrar la imatge de l’etern rival del Barça!

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari