FGC encadena retards i avaries al Vallès estil Renfe

Una incidència a Baixador de Vallvidrera en hora punta obliga a suprimir les línies S5 i S55
Título de la imagen
Título de la imagen

Els Ferrocarrils de la Generalitat (FCG) estan experimentant la classe de problemes que treuen de polleguera sovint els usuaris i el conseller de Territori, Josep Rull, quan es produeixen a les Rodalies de Renfe. Una incidència a Baixador de Vallvidrera a les 7 hores d’aquest divendres -hora punta- ha produït retards, de manera que les andanes s’han omplert de gent durant el matí.

FGC ha reaccionat suprimint les línies del Vallès S5 i S55 -les de Rubí i la UAB-, aturant el servei de la L6 i fent aturar-se els trens de la S1 i la S2 a cada estació. Es tracta de la tercera incidència que pateixen les comunicacions ferroviàries del Vallès amb Barcelona des de dimarts.

Com en el cas de les Rodalies de Renfe, els retards i les aglomeracions als vagons han incomodat els viatges, amb els quals FGC s’ha compromès a tornar els diners, si ho sol·liciten per escrit. Fonts de FGC citades per la Cadena SER expliquen que l’acumulació d’incidències d’aquesta setmana és una coincidència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides