Meritxell Mateu, investigada per corrupció

La jutgessa del cas BPA obre una causa separada sobre l'exdiputada andorrana
mateu andorra
mateu andorra

Canòlich Mingorance, la jutgessa instructora del cas de la Banca Privada d’Andorra (BPA), ha decidit investigar per corrupció Meritxell Mateu estirant del fil dels correus electrònics revelats per EL TRIANGLE, que posaven de manifest que havia fet de lobbista a favor de la BPA i d’Allianz aprofitant la seva condició de consellera general (diputada) andorrana.

Mateu va renunciar com a consellera general aquest mes d’octubre quan es va revelar el contingut d’aquells correus electrònics, que la jutgessa Mingorance vol examinar al marge de la causa principal sobre aquesta entitat intervinguda pel Govern andorrà. El motiu, publica el Diari d’Andorra, és que el vincle amb Mateu no està relacionat amb les acusacions de blanqueig d’activitats d’organitzacions criminals, emeses pels EUA, que van motivar la intervenció de l’entitat que controlaven els germans Cierco.

Segons la mateixa informació, la investigació engegada per determinar si Mateu va cometre algun delicte també es dirigeix contra l’exdirector general de la BPA, Joan Pau Miquel, actualment en presó provisional, i altres alts càrrecs de l’entitat, com Cristina Lozano, Joan Cejudo i Roger Campamà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides