Quin exconseller s’ha reciclat com a tertulià?

El conseller de Salut, Boi Ruiz
El conseller de Salut, Boi Ruiz

Boi Ruiz. L’exconseller de Salut s’entreté els darrers temps anant de tertúlia en tertúlia. Probablement, els dirigents del Partit Demòcrata Català Europeu consideren que seria massa difícil de pair que Boi Ruiz torni a la sanitat privada tant aviat i per això l’han reciclat com a tertulià. Fitxa setmanalment a Catalunya Ràdio a la tertúlia que dirigeix Sílvia Cóppulo, de 10 a 11 de la nit dins el prograna Catalunya Vespre. I també s’ha incorporat a les del programa de Josep Cuní, 8 al Dia, a 8TV.

A l’ex-conseller li sobra el temps i se’l veu sovint passejant el seu gosset pels voltants de la plaça Tetuan, a Barcelona. Mentre, ha d’empassar-se que el seu successor, Toni Comín, posi en qüestió bona part de les seves polítiques, especialment les relacionades amb la privatització de determinats serveis hospitalaris. L’enuig de Boi Ruiz envers Comín està rere les crítiques que la portaveu en l’àmbit de Salut de Junts pel Sí al Parlament, Montserrat Candini, ha dirigit al nou conseller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides