Tancada a la Secretaria d’Universitats pels 27 de la UAB

La mobilització de la CGT també talla la Via Laietana en solidaritat amb els encausats per ocupar el rectorat de la UAB
universitats 27 i mes cgt
universitats 27 i mes cgt

Desenes de persones han reclamat a la Via Laietana de Barcelona aquest dijous la retirada dels càrrecs contra els 27 encausats per l’ocupació del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona del 2013. Alguns dels manifestants s’han tancat a les dependències de la Secretaria d’Universitats i exigeixen la possibilitat de parlar amb el secretari Arcadi Navarro.

La Fiscalia va demanar penes de presó per a 27 persones que protestaven fa tres anys contra la pujada de taxes decidida pel Govern espanyol i demanaven millors condicions econòmiques per als empleats del centre i transparència en les relacions amb el sector privat.

Exercint l’acusació particular, la UAB ha sol·licitat 11 anys i 5 mesos de presó per a Ermengol Gassiot, docent d’aquest centre i secretari general de la CGT a Catalunya, que va donar suport a aquella protesta. Li atribueixen la suposada comissió de delictes de desordres públics continuats, violació de domicili jurídic, danys i coaccions, i plantegen prohibir-li l’accés a aquesta universitat, el seu lloc de treball.

Altres accions de suport als encausats s’han convocat a una vintena de ciutats d’arreu d’Espanya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.