La UDEF creu que el Júnior va blanquejar diners amb Diagonal Mar

La investigació vincula part de la fortuna andorrana dels Pujol Ferrusola amb la promotora Kepro i construccions a Barcelona
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Una part de la fortuna andorrana dels Pujol Ferrusola va ser blanquejada per Jordi júnior, el primogènit de l’expresident de la Generalitat, amb el projecte del barri barceloní de Diagonal Mar, publica El Mundo citant conclusions de la UDEF incloses en un informe remès a l’Audiència Nacional.

Segons els investigadors policials, assenyala la mateixa informació, Jordi Pujol Ferrusola hi va intervenir mitjançant els seus contactes polítics quan el seu pare encara presidia la Generalitat, i va emprar els serveis de l’empresari Juan Manuel Rosillo, representant a Barcelona de la promotora Kepro.

La UDEF sosté que Jordi júnior es va lucrar personalment amb la seva relació amb Kepro, vinculada al desenvolupament urbanístic de la capital catalana durant la dècada dels 90. El Mundo especifica que la UDEF empaita des de fa mesos el rastre d’almenys 500.000 dòlars moguts des d’un compte andorrà dels Pujol cap a un compte al Banco Zaragozano de la societat neerlandesa Buxtehude Holding BV, manejada per Rosillo.

Així mateix, la UDEF apunta que Jordi Pujol Ferrusola va operar en aquest cas com amb les operacions immobiliàries a Croàcia, també sota la lupa de la Justícia. Rosillo, home clau en les edificacions del barri de Diagonal Mar, hauria exercit de testaferro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides