Els Pujol també es querellen contra Higini Cierco (BPA)

Amplien l'escomesa per revelació del secret bancari iniciada contra Joan Pau Miquel
tres bpa
tres bpa

Els Pujol Ferrusola ha ampliat la querella que van presentar contra Joan Pau Miquel, l’exdirector general de la Banca Privada d’Andorra (BPA), per revelació de secret bancari.

Ara l’acció de la família de l’expresident de la Generalitat es dirigeix també contra Higini Cierco, que juntament amb el seu germà Ramon controlaven la BPA fins que aquest banc fou intervingut pel Govern andorrà (després que les autoritats dels EUA el vinculessin al blanqueig de capitals procedents d’activitats criminals).

Fonts properes al cas indiquen que, a parer dels Pujol, Higini Cierco està implicat com a responsable en el lliurament de dades bancàries. De fet, han aparegut fotografies a El Español on se’l veu juntament amb Miquel en el bar d’un hotel de Madrid mirant documents suposadament relacionats amb el lliurament de les dades dels Pujol.

A més, l’ampliació de la querella estaria relacionada amb la declaració de Cierco en seu judicial, durant la qual va denunciar que havien patit les coaccions de l’Estat espanyol, per bé que va descarregar la responsabilitat en Miquel, de qui diu que es va reunir amb els comandaments del Ministeri de l’Interior espanyol Marcelino Martín Blas i Celestino Barroso. Els advocats dels Pujol també s’han querellat contra Martín Blas i Barroso.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides