El PP alliçonava els alcaldes sobre finançament irregular  amb un PowerPoint

Génova instava els dirigents locals a ultrapassar els límits de despesa, esquivant el Tribunal de Comptes
rajoy
rajoy

El Partit Popular (PP) va arribar a crear un manual explicatiu en format de presentació de PowerPoint per difondre el procediment per finançar irregularment el partit esquivant els controls a la despesa màxima del Tribunal de Comptes, revela aquest dilluns El Mundo.

Segons aquest diari, desenes d’alcaldes populars van ser alliçonats d’aquesta forma sobre com desviar les donacions, que havien d’anar a parar al compte corresponent, al compte de despeses ordinàries. La plasmació en el document informàtic referit es va produir almenys a la Comunitat de Madrid, explica la mateixa informació.

El desviament, que va tenir lloc durant els anys de funcionament de la trama Gürtel, permetia emmascarar despeses electorals. De fet, el PP alertava del risc de delicte electoral que corria el partit en cas d’existir discrepàncies amb els números declarats pels proveïdors.

Fonts del PP citades per El Mundo assenyalen que el PowerPoint descrit conté les instruccions donades verbalment pels dirigents del carrer Génova als de les seus regionals del partit.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari