Expedient sancionador de la Generalitat a l’hospital d’Igualada

Salut detecta "presumptes irregularitats" en el cas del jove mort per peritonitis
hospital igualada
hospital igualada

El Departament de Salut de la Generalitat ha obert un expedient sancionador a l’hospital d’Igualada després d’haver detectat amb la seva investigació “presumptes irregularitats” en el cas de Gabriel Pérez Escalante, un jove de 24 mort l’agost a causa d’una peritonitis en què va derivar una apendicitis diagnosticada tard.

La conselleria, així mateix, ha reclamat al centre igualadí que adopti mesures de millora i ha anunciat que les supervisarà. També ha instat al CatSalut a iniciar un expedient de responsabilitat patrimonial per aquest cas.

Segons ha publicat aquesta setmana Regió 7, els responsables de l’hospital van negar a la família de Gabriel Pérez tota negligència, per bé que van admetre algun error, com ara no haver fet alguna prova durant la segona visita. En conclusió, segons van explicar els pares del jove, l’hospital es va referir a la mort com el resultat d’un cúmul de complicacions.

“La veritat és que ja ens esperàvem una resposta d’aquest tipus. Lògicament, estan tapant què va passar“, ha declarat a Regió 7 la mare del jove. La família prepara una denúncia contra l’hospital.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides