L’hospital d’Igualada nega la negligència

Els pares del jove mort a causa d'una peritonitis no se'l creuen i el denunciaran
hospital igualada
hospital igualada

El cas del jove de 24 anys Gabriel Pérez Escalante, que va morir a causa de la peritonitis en què va derivar una apendicitis diagnosticada amb retard, apunta cap als tribunals.

Segons han explicat els pares del jove a Regió 7, els responsables de l’hospital d’Igualada han negat la comissió de cap negligència en aquest cas, en el qual l’apendicitis es va diagnosticar tres dies tard i el jove va visitar el servei d’urgències tres dies seguits l’agost passat perquè patia forts dolors a l’abdomen. Finalment, va morir al Clínic de Barcelona, on va ingressar en estat crític.

Es tracta de les primeres explicacions que, mes i mig després d’haver-se produït la mort, l’hospital dóna als pares del jove, que no se les creuen i asseguren haver sortit de la reunió “amb les mateixes preguntes” que tenien abans. “La veritat és que ja ens esperàvem una resposta d’aquest tipus. Lògicament, estan tapant què va passar”, diu la mare del jove.

Afegeix que els metges s’han referit a una aparent millora els primers dies i que han admès algun error, com ara no haver fet alguna prova durant la segona visita, però que han conclòs que no van ser negligents, sinó que la mort havia sigut el resultat d’un “cúmul de complicacions”, recull la mateixa informació.

Mentre el Departament de Salut enllesteix la seva investigació sobre el cas, la família de Gabriel prepara una denúncia contra l’hospital d’Igualada. “Esperarem l’informe de Salut, tot i que, si triga gaire, tirarem endavant la denúncia”, expliquen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides