“Xoc de trens” a Porto

Carles Puigdemont i Mariano Rajoy coincideixen en un acte inaugural a Portugal
Título de la imagen
Título de la imagen

Per primer cop des que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va fixar per a la segona quinzena de setembre del 2017 un referèndum sobre la independència de Catalunya, tant si l’Estat l’aprova com si no, coincidirà amb el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy. El president de l’Estat espanyol haurà de reaccionar davant del president de la Generalitat, per primer cop, d’ençà que va afirmar “o referèndum o referèndum“.

L’acte al qual assistiran se celebra a Porto, amb motiu de la inauguració d’una exposició de Joan Miró al Museu Serralves de Porto, segons han confirmat a l’ACN fonts de la Presidència. Mariano Rajoy ja ha confirmat la seva assistència a la inauguració de l’exposició, anomenada ‘Joan Miró: materialitat i metamorfosi’.

Carles Puigdemont també assistirà a l’acte inaugural, tot i que inicialment el Govern hi estava representat amb el conseller de Cultura, Santi Vila. També hi assistiran el president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, i el primer ministre portuguès, Antonio Costa, com a amfitrions. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides