Quina pluja de milions ha repartit la consellera Meritxell Ruiz?

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz.
La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz.

Mentre tots els focus mediàtics estan posats al Parlament, el govern de la Generalitat no para i, a través del DOGC, continua repartint milions a dojo. La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz –la benefactora de les escoles de l’Opus Dei-, ha adjudicat 23,5 milions d’euros pels serveis d’atenció als alumnes amb sordesa i de monitors pels qui tenen dificultats d’aprenentatge en els centres docents de Catalunya.

Dels quatre contractes adjudicats, dos se’ls ha emportat la Fundació Pia Pere Tarrés (9 milions d’euros), un la Fundació Catalana de l’Esplai (8,5 milions) i un altre l’empresa Basic Serveis Educatius, filial de la multinacional francesa Serunión (6,1 milions). Entre els professionals de l’educació ha sobtat que uns serveis pedagògics tan especialitzats, com els que afecten els alumnes amb sordesa i als que tenen dificultats d’aprenentatge, es confiïn a unes entitats dedicades, fonamentalment, al lleure (Fundació Pia Pere Tarrés i Fundació Catalana de l’Esplai) i al càtering per a col·lectivitats (Serunión). Per què n’hi diuen externalització si volen dir privatització?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides