Ferraz elimina del web els dimitits de l’Executiva

La pàgina d'internet del PSOE manté a Pedro Sánchez com a líder del partit
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

Ferraz ha eliminat de la pàgina web del partit als 17 membres de l’Executiva del PSOE que han dimitit per intentar forçar el cessament de Pedro Sánchez, que es manté aferrat al càrrec de secretari general.

La pàgina d’internet del PSOE mostra, en l’apartat de la Comissió Executiva Federal, als 18 membres que no han renunciat al seu lloc, amb Sánchez al capdavant, qui segueix apareixent com a líder del partit. Al seu costat, es veu la foto del secretari d’Organització, César Luena, i la de la resta de responsables d’àrea i vocals que romanen en el seu càrrec.

La portada del web exhibeix una foto de Sánchez, amb cara seriosa, al costat d’una cita seva: “Celebrem el congrés perquè el PSOE tingui una única veu”. A l’interior de la pàgina d’internet, també es pot llegir la declaració que Luena va llegir ahir, dimecres, com a reacció al cop perpetrat pels crítics per intentar destituir Sánchez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides