La protesta per l’adjudicació del NitBus ocupa can PSC

Tres membres del comitè d'empresa de Tusgsal es tanquen per protestar contra la contractació d'Alsa
tugsal psc
tugsal psc

La protesta del comitè d’empresa de Tusgsal contra l’adjudicació a Alsa del servei de NitBus ha arribat al carrer de Nicaragua de Barcelona en forma d’ocupació de la seu del PSC. Aquesta acció s’ha dut a terme allà perquè 33 dels 90 membres del ple que aquest 26 de juliol decideix sobre l’adjudicació pertanyen a aquest partit. A més, dirigents badalonins del PSC estan vinculats amb la direcció de l’empresa, fundada per una cooperativa de treballadors.

Tres membres del comitè d’empresa de Tusgsal, que segons fonts socialistes són militants del partit, hi han passat la nit i s’hi mantenien a primera hora d’aquest matí, mentre que un grup s’ha concentrat fora. Les tres persones tancades han amenaçat d’iniciar una vaga de fam si no s’escolta la seva protesta.

Alerten que es destruiran 150 llocs de treball i denuncien suposades irregularitats en el concurs convocat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que reclamen que sigui anul·lat. En concret, assenyalen que un informe de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat, encarregat per l’AMB, posava de manifest les irregularitats denunciades però, lamenten, l’adjudicació ha tirat endavant.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari